Tuesday, June 7, 2011

Inschrijvingen afgesloten


Dag allemaal,

vandaag zijn de inschrijvingen afgesloten. Hiernaast rechts kunnen jullie de definitieve lijst zien van al wie ingeschreven én betaald heeft (286 deelnemers!). Mocht je er niet op staan maar je hebt wel betaald, geef dan zo snel mogelijk een seintje aan het bekende adres: alumni.vt@artesis.be
Ook andere fouten (naam verkeerd geschreven, fout afstudeerjaar, partner vergeten e.d.) mag je doorgeven. Liefst zo snel mogelijk want de badges moeten nu ook gedrukt worden. 

Er zijn nog steeds mensen van wie we geen e-mailadres en geen afstudeerjaar hebben omdat we nooit een inschrijving ontvangen hebben (wel de betaling). Dat staat aangeduid in de kolom rechts. Willen die mensen ons alsnog contacteren en ook vermelden of hun e-mailadres mag bekend gemaakt worden aan de anderen of niet? 

Ondertussen zijn er ook massa’s foto’s binnengekomen,  schitterende momentopnames, met het steeds terugkomende thema van “HIVT-universiteit?” als leidraad (actueler dan ooit trouwens), de bezetting van 1978, een optocht door de stad in 1964, protest tegen het bouwvallige 125, fuiven door alle jaren heen, Sinterklazen en HIVT-sirkussen, Translatiofeestjes en Engelandreizen, kortom: de HIVT-geschiedenis. 
Tot 14 juni kunnen er nog foto’s bij, later wordt moeilijk.

Binnenkort krijgen alle deelnemers nog wat praktische informatie en het programma van de avond.
Nog 11 “to go” – meno undici!

Tot heel binnenkort,
Het comité


No comments:

Post a Comment